Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágküldés Budapesten képes leírás - Virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virágküldés Budapesten - Virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragkuldes.tlap.hu » Virágküldés Budapesten
Keresés
Találatok száma - 12 db
Budapseten virágküldés

Budapseten virágküldés

Fontos tevékenységünk a virágküldés, melyben számtalan elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak.Az interneten keresztül legyen az éjjel vagy nappal tud rendelni,nyitást követően tudunk szállítani, nyitva tartástól eltérő időpontban csak előzetes egyeztetés alapján szállítunk,melyre természetesen van mód. A virágküldés folyamata több ellenőrzési ponton megy keresztül egészen a beszerzéstől a kézbesítésig, melyek alapján garantálni tudjuk virágaink minőségét és frissességét. Virágainkat hazai termelőktől és a hollandiai virágtőzsdéről (Aalsmeer) szerezzük be

Csokrom.hu

Csokrom.hu

Közeledik egy családtagjának a névnapja? Esetleg kedvesének a születésnapja? Nem tudja, hogy mivel lepje meg őket? A mi internetes virágboltunk segítségével egy gyönyörű virágcsokorra ajándékozhatja meg szeretteit. Közel 10 éve foglalkozunk virágküldéssel, virágszállítással Budapest területén és vonzáskörzetében a hét minden napján 08:00-20:00-ig! A weboldalunkon keresztül könnyen és gyorsan leadhatja megrendelését, amelyet bankkártyájával ki is tud egyenlíteni, így 2 órán belül kiszállítjuk a megrendelt virágcsokrot! Termékeink között megtalálhatja a plüssfigurákat is, valamint csemegekosarak elkészítését is vállaljuk! A virágaink mind frissek, mert minden nap megyünk a virágpiacra, így nem halmozzuk fel a virágkészletünket, annyit vásárolunk csak amennyi az adott napon elfogy! Így tudjuk Önnek garantálni azt, hogy a virág hosszú ideig pompázni fog.

Helikónia virágsziget

Helikónia virágsziget

Ne feledkezzen meg ismerőséről, rendeljen virágot vagy ajándékot a Heliconia Virágszigettől! Amit weboldalunk nyújt: Névnap kereső, Esküvők teljes körű díszítés, Esküvői csokrok. Lakodalmi rendezvény reprezentatív dekorációja, Autódíszek, Alkalmi és különleges csokrok. Rendezvények dekorációja Méltó búcsúzásul: Koszorúk, Sírcsokrok...

Medinilla

Medinilla

A virág az udvariasság a szeretet és a figyelmesség egyik legszebb jelképe. Ajándékként azért közkedvelt, mert általánosan elfogadott, így nagyon sok fejtöréstől kíméli meg az ajándékozót, akinek nem kell sokáig gondolkodnia azon, mivel juttassa kifejezésre a megajándékozandó iránti figyelmességét. Virágot csak úgy illik átnyújtani, hogy arról előtte levettük a papírcsomagolást. A merített papír és celofán véleményünk szerint mára elavult csomagolás, és nem tesz jót sem, a virágnak sem a környezetünknek. A virágot mindig bal kézzel nyújtsuk át. A cserepes virág tárgyi ajándék, és nem virág szerepet tölt be. Nagyobb csokrot, virágkosarat küldhetünk a virágüzletből is, nem feltétlenül kell személyesen átadnunk. Ha, a csokrot az elutazás előtt adjuk át, célszerű a csomagolópapírt nem összegyűrni, hogy a megajándékozott abba visszatehesse. Amennyiben, házaspárnak visszük a virágot, a háziasszonynak nyújtsuk át. Üzleti vacsora vagy ebéd meghívásra vagyunk hivatalosak, a vendéglátó feleségének illik a meghívás időpontja előtt egy órával virágcsokrot küldenünk névjeggyel. (Ezzel több bonyodalomtól megkíméljük a megajándékozottat is és magunkat is. A háziasszonynak illik a virágot azonnal vízbe tennie, de a további vendégek miatt nem hagyhatja el a bejáratot stb.) Ha a virágokat előre küldjük, akkor minden esetben kötelező minimum egy névjegykártya csatolása a csokorhoz.

Rózsa virág

Rózsa virág

Szeretettel várjuk Önöket az Újlipotvárosban tőbb mint 20 éve mukodo virágüzletünkben! A vágott virágok mellett - amelyek minden évszakban teljes választekban kaphatóak - különleges és klasszikus cserepes virágokat is kinálunk.Esküvői csokrok es dekoraciók készitését különleges igények szerint is vállaljuk. Temetési es kegyeleti készitmények szállitassal együtt rendelhetők. Édességek, kerámiak, ajándektárgyak, gyertyák, lakásdekoraciok nagy valasztékban. Otthonaban virágápolas es ultetés igény szerint megrendelhető.

Rózsadoboz

Rózsadoboz

A rózsadobozok pár éve hódították meg Magyarországot, azóta töretlen a sikere és már ott tartunk, hogy fele-fele arányban kérnek virágcsokrokat és rózsadobozokat. A virágküldés segítségével kérhető a kompozíció több méretben, 10, 20, 30 szálas kör alakú rózsadoboz és 15, 22, 33 szálas szív alakú rózsadoboz is. A rózsák színe lehet vörös, sárga, fehér, rózsaszín, kék és még arany is! Ezek a kompozíciók minden alkalomkor megállják a helyüket, és minden korosztálynak tetszeni fognak. A virágküldés ezekkel a rózsadobozokkal lesz igazán tökéletes! Rendeljen szeretteinek egy csodaszép Queen Roses rózsadobozt.

Szirom virágküldő szolgálat

Szirom virágküldő szolgálat

Szirom virágküldő szolgálat! Virágküldés 3 órán belül! Mindig friss virág! Gyönyörű nagy virág csokrok, barátságos árak nagyon pozitív vásárlói visszajelzéseket kapunk Mert szívünk - lelkünk benne van ebben a vállalkozásban. Mert munkatársaink és virág futáraink kedvesek, udvariasak, és mindent megtesznek az elégedett ügyfelekért! Mert kicsi cég vagyunk, így kellő rugalmasságot tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Mert minden virág megrendelés kitüntetett figyelmet kap!

Virág studió

Virág studió

A Virágstúdió Virágküldő Szolgálata 2002 őszétől kezdte működését, a kezdetekben természetesen még más formában. Jelenlegi szolgálatunkat a piaci viszonyok figyelembevételével, vásárlóink igényei alapján alakítottuk ki.

Virágküldés Budapesten

Virágküldés Budapesten

Virágküldés, ajándékküldés a fővárosban és környékén. Elegáns csokrok, különleges virágok, kreativitás jellemzi munkáinkat. Expressz házhozszállítás 2 órán belül. 20.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjmentes. Árra, virágra, alkalomra keressen most! Időveszteség nélkül adhatja le rendelését a hét bármely napján, a nap bármely órájában. Vásárlásáért hitelkártyával fizethet. Keressen több száz féle virágcsokorból, egyedi ajándékok közül! Nagyobb csokrainkhoz 7 nap minőségi garanciát adunk. Válassza a Fleurt virágküldés megbízható profizmusát!

Hirdetés
Virágküldő a budapestiek számára

Virágküldő a budapestiek számára

Budapesten élő hölgy szerettének próbálna így vagy úgy ajándékot küldeni? Esetleg egy szépséges virágot? A budapesti virágküldő a megoldás! Elvégre a virágküldést Budapestre még sose lehetett így, simá kiküldetni. Csak annyi a feladat, hogy felnézünk a budapesti virágküldő szolgálat oldalára. Ott végül pedig kiválaszthatjuk, hogy milyen virágot vagy egyebet óhajunkt ajándékozni. Mert a virágküldő szolgálat budapesti honlapján nem csupán szebbnél szebb virágokat, de például édességeket is vásárolhat. De a kettő együtt az igazán nyerő, amikor a budapesti virágküldés egyszerre érkezik az édességgel! Ezt ajándék csomagot nincs senki, aki ne szeretne.

Virágvarázs

Virágvarázs

Virágküldés: A virágcsokrokat, asztaldíszeket, virágkosarakat, szobanövényeket a virágküldés alkalmával vállalkozásunk, vagy a megbízható futárszolgálat kézbesíti. Menyasszonyi csokrokat , kegyeleti csokrokat, koszorúkat, a kért pontos időpontra a virágküldés oldal virágfutárja a kért címre kézbesíti. Természetesen, ami a virágkötészetben lehetséges minden megtalálható az üzletünkben, így: koszorúzási koszorú, adventi koszorú, virág torta, alkalmi csokrok , karácsonyi készítmények, kandalló dísz, kopogtató

Xenia flowers

Xenia flowers

A virágok születésünktől elkísérnek mindannyiunkat örömben és bánatban egyaránt, legyen az alkalom keresztelő vagy ballagás, születésnap vagy esküvő. Tudjuk jól, hogy sokszor ajándékozónak lenni sem könnyű, ezért képekkel segítünk a választásban. A felkínált kompozíciók mellett fantáziadús virágkötőink sok éves tapasztalattal állnak az Önök rendelkezésére. Virágküldő szolgálat Budapesten. Virágot ajánlunk minden alkalomra: legyen az szeretett hozzátartozója vagy üzleti partnere. Csokrok és virágdíszek szállítását vállaljuk minden formában és méretben. Különböző stílusokban, a klasszikustól az avant-garde-ig. Amellett, hogy Xeniaflowers - virágküldő szolgálat, kínálatunkba tartoznak játékok, édességek, italok, élelmiszeres kosarak valamint csokros édességek. Minden ajándékot - a legjobb gyártótól szerezzük be, gondosan ügyelve arra, hogy kitünően illeszkedjenek egymáshoz ajándékai és izlésesen egészítsék ki üzenetet. Garantáljuk a kiváló minőséget! Virágküldő szolgálat - csokrok és virágok értékesítője a leginkább elfogadható áron ügyfeleink számára, valamint megbízható futárszolgálat. A legfontosabb számunkra - gyorsan és pontosan teljesítsuk rendelését! Mindig és minden helyzetben számíthat ránk rendelését illetően

Tuti menü