Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virág rendelés telefonon - virágküldés képes leírás - Virágküldés.tlap.hu
részletek »

Virág rendelés telefonon - virágküldés - Virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragkuldes.tlap.hu » Virág rendelés telefonon - virágküldés
Keresés
Találatok száma - 9 db
a telefonos virágrendelés

a telefonos virágrendelés

Üzletünkben virágküldő szolgálat működik. Rendelhet TELEFONON. Fizethet hitelkártyával,átutalással,postai befizetéssel. Hívja a 06-1-3507690 telefon számot.Küldjön születésnapi,névnapi,üdvözlő,jelesebb napokra köszöntőcsokrot. Esküvőre, temetésre virág készítményt. Bármilyen virágkészítményt kiszállítunk. Széles választékát kínáljuk: Vágott virágoknak / szálas és készcsokor /, virágzó és zöldnövényeknek. Készítünk karácsonyi, adventi, húsvéti készítményeket. Vállaljuk esküvő teljes virág dekorációját és kegyeleti készítmények elkészítését. Dísznövények nagy választékban. Kollégáink képzett virágkötők, ill. kertészek, folyamatosan képzik magukat így magas szakmai színvonalon tudunk dolgozni.

Elekes virág ahol telefonon rendelhet

Elekes virág ahol telefonon rendelhet

Faxon vagy személyesen a hét minden napján 7-19 óráig állunk szíves rendelkezésére. 1930-as évek óta működik a Bécsi úton virágforgalmazás, folyamatosan, ezen a helyen. A tradíciót folytatva, 1975-től vezetem az üzletet. A legkésőbb érkezett munkatársunk is min. 10 éve van velünk. Azóta azonos helyen üzemelünk...És együtt dolgozunk...Szakmai szempontból jó nevet vívtunk ki magunknak. Nem volt olyan kívánság a virág, vagy a készítmény rendelése folyamán, amit ne tudtunk volna elkészíteni...'A lehetetlent azonnal megtesszük, a csodára egy kicsit várni kell'

margaréta virágszalon

margaréta virágszalon

Virágrendelést telefon is elfogadunk soron kívül kiadjuk, vagy kérésre kiszállítjuk Vas megye egész területére. Nemzetközi és hazai virágküldő szolgálatokon - FLEUROP - keresztül 170 országgal állunk kapcsolatban. Cserepes virágok ápolásában telefonos tanácsadást vállalunk nyitvatartási időben.A Margaréta Virágszalon több mint huszonöt éve a hölgyek felé szépséget, eleganciát sugall, míg a férfiaknak az utolsó mentsvárat jelenti - ha későn jut eszükbe: ma van az a jeles nap. A Margaréta Virágszalon számára mindig is fontos volt a virág kultúra ápolása, terjesztése. Változó világunkban talán a virág az egyik utolsó igaz érzelmeket kifejező eszköz mely egyszerre ötvözi az eleganciát, az egyszerűséget a mély érzésekkel. Célunk: miszerint az igényes Vas megyei, hazai virágkedvelőket a lehető legmagasabb színvonalon a legfrissebb hazai, import, vágott és cserepes virágokkal szolgáljuk ki. Margaréta Virágszalon 1982-ben alakult családi vállalkozásként, eredeti kis céges formáját a mai napig megőrizte. Mára a családi vállalkozás több üzlettel bővült a családias munkahelyi hangulatot azonban megtartotta. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal rendelkező virágkötők, virágaink, csokraink, egyedi kompozícióink gyakran szerepelnek a régió neves versenyein, kiállításain, visszaköszönnek a mindennapok egyszerű, ám emlékezetes pillanataiban - az első randevú rózsáiban, a gyémánt

Sétány virág

Sétány virág

A sétány virág egyediséget és hangulatot nem nélkülöző virágüzlet kőbánya szívében. Sokéves tapasztalatunkkal és kedves kiszolgálással várunk minden kedves vásárlót és érdeklődőt. Mindig a legjobb minőséget kínáljuk az Ön igényei szerint a sétány virág szakmai hozzáértésének és kreativitásának eredményeként. Munkáink a klasszikus és a legújabb virágkötészeti divatirányzatoknak is megfelelnek.

Szebben beszél

Szebben beszél

A természet gyönyörű növényeket és virágokat ajándékoz nekünk. A mi hozzáadott értékünk a szakmai tudás, tapasztalat, biztos ízlés. Célunk, hogy a teremtett szépséget harmonikus látvánnyá rendezve Önhöz is eljuttassuk.Alkalmi és rendszeres virágküldés. Lepje meg ismerősét, családtagját, üzleti partnerét azzal, hogy az Ön nevében gyönyörű csokor érkezik hozzá. A részletekért hívjon bennünket! Házhoz szállítás garantált időre. Ha éppen sok a csomagja, kérésre házhoz szállítást is vállalunk.

Tompai virágszalon

Tompai virágszalon

Weboldalunkon egyedi készítésű modern és igényes csokrot, koszorút, alkalmi virágot rendelhetsz. Menyasszonyi csokrok, helyszíni dekorációk, meghívók, ötletek, eszközök és kiegészítők közül válogathatsz.

Tünde virágüzlet

Tünde virágüzlet

Üzletünk tagja a Fleurop nemzetközi virágküldő szolgálatnak, így Magyarországon bárhová, és a világon sok országba vállalunk virágküldést! Az üzletben csak jó minőségű virágot vásárolunk, és ezekből készítjük a virágcsokrokat és készítményeket. Ez vásárlóinknak nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább megoldás. Van, mikor egyfajta virágból éppen nem szerezhető be jó és szép, akkor azt nem hozzuk be az üzletbe. Általában és gyakorlatilag, ha időben megrendelik, szinte minden növény beszerezhető. Az elsődleges szempont, hogy friss és hosszú vázatartósságú legyen. A célunk a vásárlók maximális kiszolgálása.

Virágkert

Virágkert

Már 20 éve vagyunk jelen a XII. kerületben, ahol most újonnan megnyílt virágüzletünkben várjuk kedves vendégeinket. Családi vállalkozásunk már több mint 30 éve foglalkozik virágkötészettel. Kínálatunkat vevőink kívánságának figyelembe vételével próbáljuk kialakítani, figyelve az éppen aktuális ünnepekre. Virágválasztékunkban mindig törekszünk valami újdonságra egy-egy újfajta egzotikus növénnyel vagy hagyományos virágaink egyre újabb és újabb fajtáinak bemutatásával. Persze vágott és cserepes virágaink mellett kaspók, kosarak nagy választékban állnak vevőink rendelkezésére. Az üzletben dolgozó hölgyek nyitottak az újdonságra és lehetőségeikhez mérten minden, a vevők által kitalált, elképzelt kompozíciót próbálnak megvalósítani, de elképzelés híján szívesen segítenek ötletekkel a kompozíció kialakításában.

Vrágküldés

Vrágküldés

Rendeljen tőlünk virágcsokrot online vagy telefonon keresztül és mi elvisszük szeretete jelképét családtagja, ismerőse otthonába, munkahelyére vagy bármely más címre hétfőtől-vasárnapig. Virágküldés szolgáltatásunkkal a virágcsokor mellé üdvözlőkártyát is küldhet, amely benne van a küldemény árában. Mivel a Címzettek meglepetésként kapják a virágot, nem biztos, hogy a futár a megadott időben megtalálja őket.

Tuti menü