Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Temetésre virág online - virágküldés képes leírás - Virágküldés.tlap.hu
részletek »

Temetésre virág online - virágküldés - Virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragkuldes.tlap.hu » Temetésre virág online - virágküldés
Keresés
Találatok száma - 7 db
búcsú virágai online

búcsú virágai online

Koszorúkat, sírcsokrokat, temetési díszeket készítünk magas színvonalon kiváló minőségben. Budapest területén és a környező településekre szállítunk. Üzletünkben szakszerű felvilágosítást kap kollégáinktól. Képekkel segítjük a választást. Cégünk családi vállalkozás, amely 21 éve egyéni vállalkozásként indult, majd 14 éve VIRÁGi kft.-ként működik A minőségi munkára garancia a cégtulajdonos szaktudása és mérnök-tanári végzettsége, kollégáink szakképesítése. Folyamatosan képezzük magunkat külföldön és itthon. 13 éve a Róbert Károly körúton található üzletünk, melyet átépítettük 2005-ben.

Évi virág

Évi virág

Élő- és selyemvirágos csokrok, koszorúk, alkalmi csokrok, asztaldíszek, virágkosarak, készítését. Rendezvényhelyszínek, templomok díszítését. Esküvői csokrok, kocsi díszek, dobó csokrok, szülő köszöntő csokrok, kitűzők igény szerinti elkészítését. A megrendelt készítményeket a megegyezés alapján szakszerűen, saját kezűleg szállítjuk. Tavasztól őszig egynyári és évelő palánták, cserepes virágok (muskátli, petúnia, stb.) nagy választékban kaphatók.

Florus duo kft

Florus duo kft

Kegyeleti készítmények kiszállítása temetőkhöz vagy templomokba Budapest területén ingyenes! Gyors telefonos rendelésfelvétel. Internetes megrendelés gyorsan és hatékonyan! Ingyenes helyszínre szállítás Budapesten! Teljes körű kiszolgálás szükség esetén teljes dekoráció elkészítése a kiválasztott virágdíszekből! Koszorúk készítése: Célunk, hogy olyan minőségi terméket készítsünk Önnek, amivel elégedettségét vívhatjuk ki! Amennyiben igényt tart rá, úgy egyedi elképzeléseinek is eleget teszünk. Válasszon kegyeleti termékeinkből! Igény esetén helyszínre szállítást is vállalunk. Célunk, hogy Önnek könnyebbé tegyük ezt a szomorú pillanatot.

Hóvirág

Hóvirág

Hogy kik vagyunk? Egy családi vállalkozás két virágkötője, Judit és Éva, és a nélkülözhetetlen János, aki minden nap a virágpiacot járja, néha napjában többször is, hogy mindig a legfrissebb, leggazdagabb külsejű vágott és cserepes növényeket válogassa nekünk. 1988 óta már a nevünkön szólítanak a törzsvásárlók, azóta vertünk tanyát itt a Tátra és a Csanády utca sarkán. Jó hírünket köszönhetjük azoknak a vendégségbe járóknak, akik tőlünk visznek vizitbe csokrokat. Miért? Mert minden alkalomra megfelelő virágokat, díszítést, desszertet vagy/és italt ajánlunk, s úgy kötjük a csokrokat, annyi fantáziával, hogy mi is örömet leljünk bennük. Mert minden csokor referencia munka. Mert minden munka mi vagyunk. A tapasztalatlanabb korosztály nem igen tudja, mi illik, és mi nem, egyáltalán azt, hogy mely alkalmakkor mit és kinek lehet, kell virágot vinni. Álljon itt fogódzóul néhány jó tanács. A virágkötészet és küldés bizalom kérdése, csakúgy, mint a fogorvos vagy a fehérnemű varrónő. Ha tehát vidékre vagy külföldre szeretnének jókívánsággal csokrot küldeni, azt is ránk bízhatják. A Nemzetközi Virágküldő Szolgálat, amelynek tagjai vagyunk, ugyan olyan szívügyének tekinti a feladatot, mint mi.

kegyeleti készitmények

kegyeleti készitmények

Budapestre és vonzáskörzetébe saját műhelyünkben készítjük el és saját munkatársainkkal szállítjuk ki a megrendelt virágokat. Partnerüzlet hálózatunk segítségével, kiváló szakemberekkel együtt dolgozva, az ország több mint 600 településére küldheti el velünk a megemlékezés virágait. Ön interneten keresztül a világ bármely pontjáról a nap 24 órájában kényelmesen, gyorsan és biztonságosan rendelhet, de irodánkban személyesen is készséggel állunk rendelkezésre

Koszorú feliratozás és készítés

Koszorú feliratozás és készítés

Gyönyörű kegyeleti virágok és koszorúk készítése a Medinilla jóvoltából. A koszorúkhoz illő szalagok feliratozását is vállalják. A virágok megrendelhetőek online. A temetés előtt fél órával szállítják a kegyeleti virágokat a ravatalozóhoz. A koszorúk készítésén kívül vállalnak esküvőkre dekoráció készítést és virágdíszítést, valamint székszoknya készítést. Virágküldésben extra gyorsak és precízek, gyönyörű virágcsokrokat készítenek megrendelőik számára. A Medinilla Virágművészet Budapesten, az I. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Varázskő kegyeleti készítmények

Varázskő kegyeleti készítmények

2005-től foglalkozunk virágkötészettel. Ezt a részleget családunk legifjabb tagja, Zsuzsanna vezeti. Mestere Guba Ági volt. Csakúgy mint a kőfaragásnál a virágkötészetben is az egyediségre törekszünk. Csokraink kötésénél ezért szívesen használunk olyan érdekes alapanyagokat, mint például a csiga, gyöngy, madártoll vagy a különféle száraz kötészeti termékek.Rendelés Virágaink választéka szezonális, ezért csokraink és áraink ennek függvényében változnak. Nincsenek típuscsokrok, minden csokrot egyedivé, személyre szólóan kötünk. ezért szeretném megkérni Önöket, hogy tájékoztassanak milyen alkalomra, hány évesnek, milyen stílusú virágot szeretnének küldeni!Futár szolgálatunk keretében a nálunk rendelt virágokat 5000Ft felett díjmentesen házhoz szállítjuk, Pilisvörösváron és 10km-es körzetében.

Tuti menü