Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi virágküldő hálózat, rendelést felvevő tagjai képes leírás - Virágküldés.tlap.hu
részletek »

Nemzetközi virágküldő hálózat, rendelést felvevő tagjai - Virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragkuldes.tlap.hu » Nemzetközi virágküldő hálózat, rendelést felvevő tagjai
Keresés
Találatok száma - 13 db
Éva Virágküldőszolgálat,a világ 170 országába

Éva Virágküldőszolgálat,a világ 170 országába

Virágküldés Szolnok és környékén, Magyarországon és a világ 170 országába (Fleurop-Interflóra partnerüzlet),Igényes, különleges virágcsokrok és virág-kompozíciók készítése,Esküvői ceremóniák teljes körű virágdekorációja (menyasszonyi csokor, kitűzők, kardíszek, autódísz, teremdekoráció stb.), Rendezvények, fogadások dekorációja, Kegyeleti készítmények (koszorú, görög koszorú, sírcsokor), Cserepes virágok nagy választékban, Ajándékcsomagolás, Ajándéktárgyak, Ajándéktárgyak csomagolása. Ezen kívül száraz virág díszek, selyemvirágok, gyertyák, virágápolási cikkek is találhatók üzletünkben. Talán sokak számára újdonságként hat, ha azt hallja, lehetősége van a világ bármely pontjáról kifejeznie szeretetét. Ez a lehetőség a virágküldés. A virágküldés a távírógépek elterjedését követően rövid időn belül teret hódított magának, ezt követően virágküldő szolgálatok, virágküldő hálózatok alakultak világszerte. Napjainkban a virágküldés lehetősége egyre szélesebb körben épül be a köztudatba. Az Éva Virág a Fleurop-Interflora virágküldő szolgálattal együttműködve a világ minden részére kézbesít virágküldeményeket. Magyarországon jelenleg több, mint 100, nemzetközileg 170 országban mintegy 60.000 partnerüzlet segít abban, hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez, a legkisebb kiszállítási költséggel.

Fleurop Magyarország

Fleurop Magyarország

Fleurop Magyarország: virágküldés, virágrendelés, online virágküldő szolgálat: virágcsokrok, cserepes növények, ajándékok belföldi és nemzetközi kézbesítése még a megrendelés napján! A Fleurop-Interflora a világon piacvezető, Európában pedig az egyik legkedveltebb szolgáltató a virágküldés terén. 150 országban mintegy 50.000 partnerüzletünk segít abban,hogy a megrendelt virágcsokrok és egyéb ajándékok időben és kiváló minőségben jussanak el a címzetthez. A Fleuropot 1927-ban alapították. 1946-ban az amerikai FTD-vel és a brit Interflorával együttműködésre lépve Fleurop-Interflora néven új szervezetté alakult azzal a céllal, hogy a világ minden részére kézbesítsen virágküldeményeket. Ma a Fleurop-Interflora több mint 25 millió rendelést dolgoz fel évente. Míg a múlt század első felében a távírókészülék volt az egyetlen eszköz, amivel virágrendelést lehetett leadni, addig ma a vállalat a legfejlettebb távközlési technológiával dolgozik, ezáltal garantálva a szolgáltatás gyorsaságát, pontosságát és magas színvonalát.

Floreál

Floreál

Ha egy igényes, fantáziadús, ugyanakkor korrekt árfekvésű virágküldő szolgáltatót keresel, akkor a legjobb helyen jársz. Állunk rendelkezésedre minden olyan dekoratív megoldással, ami élővirágból megvalósítható. Válogass kedvedre az alábbi összeállításunkból, és ha elnyerte tetszésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, kérd személyre szabott árajánlatunkat.

Lehetőség a nemzetközi virágküldésre - Interflora

Lehetőség a nemzetközi virágküldésre - Interflora

A virágküldés jó arra, hogy jó kedvet varázsoljunk egy hölgy rokonunk arcára . Főleg, ha egy ünnep van a láthatáron. Ez lehet Valentin-nap, évforduló vagy más egyéb. De mi a teendő akkor, ha ismerősünk épp külföldön van? A nemzetközi virágküldésnek ez nem probléma! A virágküldés külföldre épp olyan könnyű, mintha belföldre rendelné. Önnek csak a csokrot és az országot kell kiválasztania, pl. az Egyesült államok, Nagy-Britannia de akár Ausztria is. Ezután a virágküldő szolgálat kapcsolatba lép az adott országban lévő partnerével, aki pedig elintézi a nemzetközi virágküldést. A virágküldő szolgálat oldalán részletesebben is átnézheti, hogy hogyan történik a virágküldés külföldre.

Linda virág

Linda virág

A Linda virágüzlet 1990 óta működik Sopronban. Az elmúlt évtizedek tapasztalatai hozzájárultak a szolgáltatásaink kiszélesítéséhez és a vásárlóink igényeinek teljes körű kielégítéséhez. Mára két virágboltunk működik, különböző vásárlói körrel. Céljaink az egyedi igények kielégítése és a minőségi szolgáltatásnyújtás, legyen szó esküvői virágdekorációról, alkalmi csokorról, menyasszonyi csokorról, kegyeletről, rendezvények dekorálásáról, vagy akár fotó alapján készült karikatúráról. lehetőségét kínálja.A weboldalon témánként rendezett gazdag - közel ezerötszáz fotóból álló - fényképanyagunk segít szolgáltatásaink jobb megismerésében. Fotók kizárólag saját munkáinkat mutatják be. Ha fiatalos virágcsokrot, különleges virágtálat, egyedi, egyéniségre szabott menyasszonyi csokrot, esküvői virágdekorációt szeretne, nyugodtan keressen minket! Bankkártyás fizetésre is lehetőséget biztosítunk

Nefelejcs virág

Nefelejcs virág

Szeretnél örömet szeretnél szerezni, az érzéseidet kifejezni, de ezt személyesen nem tudod megtenni? Szeretnél valakit pár szál virággal meglepni, de utálsz sorban állni, vagy nincs időd a forgalomban araszolni?Igen! Tagja vagyunk egy hazai és egy nemzetközi virágküldő hálózatnak. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes egyeztetés szükséges!!

Nemzetközi virágküldő virágbirodalom

Nemzetközi virágküldő virágbirodalom

A Virágbirodalom alapító tagja a Fleurop-Interflora hálózatnak, melynek segítségével akár 3 órán belül is küldhet virágot a világ több mint 150 országába. Ügyfeleink azért választanak bennünket, mert csokraikat mindig a lehető legfrissebb virágokból állítjuk össze. Ezért kérjük, rendelését ha lehet minél előbb adja le, így tudjuk igazán garantálni, hogy virágkészletünk mindig tartalmazza a készítményéhez szükséges friss nyersanyagot. Természetesen tudjuk, hogy előfordulnak azonnali, sürgős szállítások is. Mi ilyenkor is törekszünk - partnerüzleteink segítségével - a frissebb virágokból összeállítani a kért kompozíciót.

Nosztalgia virágszalon

Nosztalgia virágszalon

Sokunkkal fordul elő, hogy hosszabb-rövidebb időre távol kerülünk szeretteinktől, száz kilométerekre, vagy akár kontinensnyi távolságra. A távolság leküzdésére létezik egy kiváló megoldás, amiről lehet, hogy ön még soha sem hallott, ez a virágküldés.

Hirdetés
Tulipa

Tulipa

A Kft nyíregyházi 'Zrínyi' virágüzlete, a Fleurop Magyarország hálózatának tagjaként Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egyedüliként működtet belföldi és nemzetközi virágküldő szolgálatot. Ha Önhöz külföldről virágküldemény érkezik, szinte biztos lehet benne, hogy azt munkatársaink kézbesítik. Ha pedig Ön szeretné barátait, szeretteit, üzletfeleit virágküldeménnyel meglepni, akkor forduljon bizalommal hozzánk, hiszen a jól szervezett nemzetközi hálózatnak köszönhetően biztosíthatjuk arról, hogy küldeménye a világ minden pontján időben megérkezik. A Tulipa Kft. 1991-ben alakult holland és magyar befektetői tőke együttműködésével, mára azonban teljesen magyar érdekeltségű, dinamikusan fejlődő családi vállalkozásként működik. Cégünk megalakulása óta foglalkozik cserepes dísznövények és holland virághagyma importjával illetve ezek és a saját kertészetünkben megtermelt vágott virág és cserepes dísz- növény kis- és nagykereskedelmi értékesítésével.

Virág a Világba

Virág a Világba

Virágküldő szolgálat a neten hatalmas kínálattal és sebes kiszállítással! Ha pl. egy pompás virágot vagy ajándékot szeretne vásárolni szerettének, de úgy alakul, hogy nem tudja azt ott helyben odaadni, akkor nem is található megfelelőbb alternatíva a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat honlapján Ön számos különféle csokorból szortírozhat, amik pompásak ajándék küldéshez. A speciális alkalmakhoz illő virágok, ajándékok egyenként kategorizálva lettek. Így hétszentség, hogy az ünnepséghez passzoló lesz a virágküldés. Legyen az Névnap, Nőnap vagy Anyák Napja. Továbbá ha az ünnepelt a határon túl él, az sem probléma! A virágküldő szolgálatnak a külföldi kollégái abban segítenek, hogy az USÁtól kezdve Dél-Afrikáig szinte bármelyik országba gyorsan eljussanak a virágfutár oldalán kiválaszott anyák napi csokrok. Továbbá a kiküldés idejére sem lehet panasz, hisz a virágküldéskor választott virág már akár 1 óra alatt rokona, barátja kezében lehet. Minden virágrendeléshez köthető fontos tudnivalót áttekinthet a virágküldő szolgálat oldalán.

Virág Magyarországról

Virág Magyarországról

Köszönjük, hogy virágrendelése céljára honlapunkat választotta. Virágküldő szolgáltatásunkkal Magyarország egész területére és sok más országba is az Ön rendelkezésére állunk. A választott virágküldeményt Magyarországon akár még aznap is kiszállítjuk, ha a rendelését hétköznapokon legkésőbb 15 óráig, szombat, vasárnap és ünnepnapokon 9 óráig leadja hozzánk és azt ki is fizeti, illetve a fizetése megtörténtét hitelt érdemlően igazolja. A küldeményt az Ön által megadott szövegű kísérőlappal és választható kiegészítőkkel kézbesítjük. A virágküldemények összeállításánál - lehetőség szerint - messzemenően figyelembe vesszük a megrendelőink igényeit. Kérje árajánlatunkat a terméklistánkban nem szereplő egyedi elképzelései esetén

Virágház ahol a kreativitás lakik

Virágház ahol a kreativitás lakik

Cégünk 1999. óta foglalkozik virágkötészettel, azon belül is az egyedi, kreatív munkák elkészítésével. Csak minőségi vágott és cserepes virágokkal, igényes kiegészítőkkel dolgozunk. A vágott virágokat közvetlenül Hollandiából vásároljuk, így árainkat mérsékelt szinten tudjuk tartani. Mohos Krisztina virágkötő mester és kreatív munkatársai gondoskodnak arról, hogy a minőségi virágokból igényes, minőségi csokrok, kompozíciók készüljenek.Üzletünk a Fleurop-Interflora nemzetközi virágküldő szervezet tagja, mely több évtizedes múlttal rendelkezik és a világ csaknem minden országában jelen van. A Fleurop név garantálja, hogy virágküldeménye a lehetőségektől függően (munkaszüneti napok, ünnepek kivételével) 24 órán belül bárhova megérkezik. Természetesen nem a virág utazik, hanem a megrendelés. Az üzletünkbe beérkezik a vásárló, egy nemzetközi katalógusból kiválasztja az adott országban kapható virágcsokrot, kompozíciót, mi továbbítjuk a vásárló igényét, a kiszállítást végző virágüzletek pedig teljesítik a kérést. A rendelésfelvétel személyesen történik a virágüzletben.

Tuti menü