Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyarországi virágküldő hálózatok képes leírás - Virágküldés.tlap.hu
részletek »

Magyarországi virágküldő hálózatok - Virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragkuldes.tlap.hu » Magyarországi virágküldő hálózatok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Galaktika design

Galaktika design

Amit csinálunk azt szívesen csináljuk, szeretjük a virágokat, a virágokból készült mesteri alkotásokat, kreatív egyedi ötleteinkkel próbálunk minden betérő érdeklődőt és vásárlót elkápráztatni. A weboldalunkon látható képek a saját munkáinkról készültek, reméljük igazi kedvcsináló lesz azok számára akik még nem jártak nálunk és nem ismernek minket.

Lisa dekor virág stúdió

Lisa dekor virág stúdió

A 2000-ben történt online indulás óta folyamatosan fejlődve jelenleg évente több mint 5000 virág- és ajándékmegrendelést teljesítünk sikeresen. Országos partnerüzlet hálózatunkban, kiváló szakemberekkel együtt dolgozva az ország szinte minden településére küldhet velünk friss virágot. Számítógépes rendszerünknek és a CIB Bank által biztosított bankkártyás fizetési lehetőségnek köszönhetően Ön a világ bármely pontjáról a nap 24 órájában kényelmesen, gyorsan és biztonságosan adhatja le virágrendelését, amit a lehető legnagyobb gondossággal, a kapható legszebb virágokból készítünk el és szállítunk házhoz.

Országos virágküldés

Országos virágküldés

Virágküldés Magyarországra, válasza ki, hogy hova szeretne virágot küldeni,válassza ki a virágot, amit küldeni szeretne.virágküldéshez válassza ki azt a régiót, ahova szeretne virágot küldeni ezt követően a régiót kiszolgáló virágküldő partnerünk virágaihoz fog érkezni, ahol a kiválaszthatja a virágcsokrot, majd a virágot küldő és a címzett adatainak megadása után kész is

szemének higgyen

szemének higgyen

A legtöbb 'Rólunk' menü általánosság. Ezt szeretnénk kissé megváltoztatni. Kicsit kilépni a 'céges', arc nélküli biztonságos meleg irodából. Az, hogy cég esetén ez mennyire célravezető, egyáltalán maga a céges blog jó dolog-e, most tegyük félre. Ezt nem nekünk, vagy a szakmának, hanem Önnek kell eldöntenie. Egy biztos, nálunk is emberek dolgoznak. Mindenek előtt néhány fontos általánosság... Rólunk: Mi, a Fleurop Magyarország Kft. egy nemzetközi virágküldő szolgálatnak vagyunk a tagjai, nevezetesen a Fleurop - Interflora nemzetközi virágküldő szolgálatnak. A nemzetközi kapcsolatrendszer esetünkben nem a tulajdonosi háttérre, hanem a szolgáltatásra terjed ki. Tulajdonosaink egytől-egyig magyar munkatársaink, illetve magyar virágüzletek. Így, együtt alakítottuk ki a magyarországi virágküldő szolgálatot, ami jelenleg az egyetlen valódi és működő virágküldő hálózat Magyarországon.

SzívNet

SzívNet

Már 1999 óta a hálózaton - évente sok száz küldeményt szállít Magyarországra és a Föld más országaiba. Magyarországon 100 üzletből álló, független, saját virágbolthálózattal dolgozik. Többféle fizetési móddal és online ügyfélszolgálattal áll az Ön rendelkezésére, a fizetéstől számítva akár egy órán belül is szállít. Visszatérő vevőinek hűségkedvezmény

Virágneked virágküldés

Virágneked virágküldés

Virágküldés Magyarországra, virágküldés külföldre - VIRAGNEKED.HU a virághírű! A hét minden napján készen állunk, hogy teljesítsük a kívánságait. Nem ismerünk lehetetlent! A Viragneked.hu virágküldő szolgálat piacvezető az online virágküldés területén. Behálózza egész Magyarországot, külföldön pedig a világ legjobb és legrugalmasabb virágüzletei állnak készen, hogy Ön virágot küldhessen külföldre. Igényes, pontos, megbízható Tudjuk, hogy a virágküldés több mint egy virágposta. Virágot küldeni ajándékba stílus. Mi minden megrendelést különös megtiszteltetésnek veszünk, mert tudjuk, hogy az Ön meghosszabbított keze vagyunk, így minden egyes virágcsokrot, ajándék kosarat, esküvői vagy más virágdekorációt - különös odafigyeléssel és gondossággal készítünk el, hogy annak biztos sikere legyen. Több, mint 100 fajta virágcsokor és ezenfelül bármi amit Ön megálmodik Klasszikus és design csokrainkat is a Kossuth téri szalon virágkötői tervezték. A hagyományos stílusokon túl folyamatosan figyelik a világ virágtrendjét és a kínálatban mindig ott vannak a legmodernebb design csokrok is. Gyors - kérésre 3 órán belül szállítunk, külföldre akár 12 óra alatt.

Tuti menü