Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
adventi koszorú képes leírás - Virágküldés.tlap.hu
részletek »

adventi koszorú - Virágküldés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragkuldes.tlap.hu » adventi koszorú
Keresés
Találatok száma - 5 db
erika virág

erika virág

Néhány gondolat az online és vásárlóbarát lehetőségekről. -Megkönnyíti a választást. -Kényelmes. -Időt spórolhat meg. -A kiszállításról és a kézbesítésről. -Kérdéseit bármikor felteheti. -Napra készen a hírlevél segítségével. Ön a nap bármely időszakában megtekintheti a jelenlegi ajánlatokat, illetve tematikus bontásban válogathat a kompozíciók között azon alkalmaknak megfelelően, melyekre önnek szüksége lehet. -Kényelmes.Ön nincs nyitvatartási időhöz kötve. Nem kell napirendjébe bezsúfolnia a virág vásárlást. -Időt spórolhat meg.Ön interneten vagy telefonon is leadhatja megrendelését egy adott kompozícióra, így már csak azt kell eldöntenie, ahogy a kiválasztott ajándékot személyesen veszi át az üzletben, kézbesítést kér az ön címére az önnek megfelelő időpontban, vagy amennyiben akadályoztatva van megbíz bennünket a csokor kézbesítésével. -A kiszállításról és a kézbesítésről. Mint azt már az előző pontban is bemutattuk, önnek lehetősége van arra, hogy ne csak kiválaszthassa az alkalomhoz megfelelő kompozíciót, hanem megrendelheti, és az önnek megfelelő címre kiszállítva átveheti azt. Így önnek már semmi más feladata nem maradt, mint átadnia az ajándékot. Így megspórolja mindazt az időt és energiát, amit a vásárlás, az esetleges előre megbeszélt időpontra történő elkészítés, a sorban állás,

koszorú karácsonyra

koszorú karácsonyra

Az adventi koszorú az advent, a karácsonyi készülődés legfőbb szimbóluma. A négy gyertya hétről hétre való meggyújtása jelképezi az adventi várakozást, a karácsony közeledtét. A koszorú lehet hagyományos, modern, a karácsonyi dekoráció része, egyben a karácsonyi vacsoraasztal dísze. Válasszon a lakás, a teríték stílusához megfelelő adventi koszorút!Válassza ki az Önnek tetsző adventi koszorút és rendelje meg tőlünk e-mailben vagy telefonon! Amennyiben egyedi elképzelése van, azt elkészítjük Önnek. Házhozszállítás Budapesten belül 1600-2600Ft, 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

Rita

Rita

A nagy érdeklődésre való tekintettel az alábbi képeken bemutatom a fahéj alapú adventi koszorú készítését lépésről-lépésre. Előre leszögezem, hogy árát tekintve igencsak a drágábbik kategória az adventi koszorúk között. Nem igényel nagy gyakorlatot az elkészítése. Szükség van egy szalma alapra, 8-10 cm-es fahéj rudakra (darabja 30ft körül), ragasztópisztolyra.

virágküldés-onlie

virágküldés-onlie

Minden megrendelést a központi webshopunkban, a viragkuldes.hu oldalon fogadunk, és minden ajándék rendelést, virágküldést a virágküldő szolgálatunk központja, a Fleurop Magyarország Kft. dolgoz fel.Kattintson az karácsonyi ajándék rendelés linkre - vagy a képre, tegye kosárba az ajándékot, azt követően a jobb felső sarokban kattintson a kosár linkre, töltse ki az adatlapot, válasszon fizetési módot, és küldje el a megrendelést. Az ár az ajándék és a virágküldés minden költségét tartalmazza, a kiszállítást és az adókat is! A rendelés menete:

Tuti menü